Sales within>>> EU-zone

ALLA PRISER INKL MOMS - prices in SEK (KR) include VAT

Auricap XO 6,8 μF 600V

766,00 kr

10 i lager

Artikelnr: 7-6.8mF600V Kategori: Etikett:

Beskrivning

Auricap XO är precisionslindade metalliserade polypropenkondensatorer med hög upplösning, tillverkade av Audience AV, U.S.A.

Värde: 6,8 μF 600V dc, 10% (vid egna kontrollmätningar ligger toleransen normalt under +/- 3 %)
Typ: Metalliserad Polypropylene film
Längd: 45,6 mm
Diameter: 36,9 mm

7-6.8mF600V

Auricap XO klassas som ”audio grade”, dvs anpassad för audiobruk, men modellen är konstruerad för applikationer inom signalbehandling (signalkoppling och filter) och för avkopplingsapplikationer (nätaggregat).

  • Reduced parasitic/lower ESR
  • Extended effective bandwidth
  • Improved retrieval of low level information

RoHS Compliant: JA

Auricap XO är en ny högpresterande kondensatorprodukt från Audience som är resultatet av ett noggrant övervägande av alla aspekter inom kondensatorkonstruktion och tillverkningsprocess. Auricap XO är tillverkad med den allra bästa polypropylenfilmen och kopparledningar med hög renhet. Precis som med alla metalliserade polypropenfilmkondensatorer är Auricaps självläkande. Failure-läget är som en öppen krets.

Denna konstruktion ger lågt ESR som förbättrar den effektiva bandbredden, tydlighet (mindre färgat ljud) lägre brusnivå. Mer transparant med andra ord.

Auricap metalliserade polypropenkondensatorer är cylindriskt lindade med epoxyändfyllning och har mycket bra volymetrisk effektivitet. De är tillverkade efter krävande branschledande specifikationer för att möta eller överträffa kraven i MIL-C-55514A och MIL-STD-E-metod 103B.

Auricaps är utformade för att vara en allmän kondensator för användning i alla applikationer där storlek, värde och temperatur överväganden är lämpliga. De är användbara vid signalkoppling, filtrering och effektfaktorkorrigering.

Auricap Metaliserade polypropenkondensatorer är klassade för användning i temperaturområdet från -55 till +85 ° C. Auricaps har visat sig ha branschledande tillförlitlighet och är 100 % testad för att uppfylla specifikationerna.

Auricap-filmkondensatorer är inte polariserade. Auricaps har emellertid en yttre folie som är en mycket användbar brussköld när ingångs- och utgångsimpedanser är betydligt olika värden och den är ansluten till den lägre impedansen. Auricaps anslutning till yttre folie identifieras med en svart markering (svart punkt vid kabel/epoxyändan).

1) I alla kopplingsapplikationer bör ingången till Auricap vara den svarta ledningen och ansluten till signalkällan eller kretsutgången med den andra ledningen fortsätter till nästa kretsingång.

2) Vid alla avkopplingsapplikationer för strömförsörjningen bör den yttre folien eller den svarta ledningen anslutas till jord och den andra ledningen ansluten till spänningen som ska kopplas från.

3) I applikationer med högtalarövergångar, om Auricap är i serie, som matning av en diskant, ansluts den svarta ledningen till ingångsbindningsstolpen och den andra ledningen ansluts till diskantelementet. När Auricap är parallellt, som vanligtvis används för baselement, ansluts den svarta ledningen till högtalaranslutningen som ansluts till ingångsbindningsstolpen och den andra ledaren ansluter till den andra högtalarterminalen. Följ samma regler för mellananslutningar där du har en kombination av båda.

Tanken är att alltid ha den yttre folien ansluten till den lägre impedansen för att ge yttre folien avskärmning mot brus/störningar. Kretsutgångar har alltid lägre impedans än ingångar och bör anslutas till den yttre folien.

Tillverkaren anser att produkten bör ”brännas in” för optimal funktion. Läs mer kring detta

Läs mer på hemsidan

 

Alla produkterna från Audience (OEM), är high-end varor och dessa varor köps in av tillverkande företag (s.k. OEM-kunder), som monterar in dessa i sina egna apparater.
Nu kan vi erbjuda dessa även till mindre volymkunder samt hobbymarknaden.

Ytterligare information

Vikt 0,00000000 kg

Varumärke

Audience (OEM/DIY)

Vi importerar direkt och distribuerar komponenter från denna nischproducent i Kalifornien

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Auricap XO 6,8 μF 600V”

Du kanske också gillar …