FAQ

VANLIGA FRÅGOR SOM VI FÅR

Vem kan handla hos er?
Alla kan handla hos oss på ett enkelt sätt om man bor i Sverige.

Betalar jag nu med kort eller hur fungerar det?
Vid din första order, lägger vi upp ett konto och innan det är klart, så gör vi en väldigt enkel kreditkontroll, så det inte finns anmärkningar.
Om allt är ok, så är kontot klart och vi levererar mot faktura på 10 dagar netto. Fakturan skickas via email till dig samma dag eller dagen efter att varorna lämnat vårt lager.
När allt är klart, så erhåller du även en orderbekräftelse från oss, där även beräknad leveransdag från oss finns noterad.

Hur levererar ni?
Vi levererar inom 36 timmar om det är lagervara. Vi använder i första hand DHL och skickar till din närmaste utlämningsställe. Du får även i detta fallet ett mail från DHL att en vara är på väg och du kan spåra godset via en länk.
Men ibland kan det vara en mindre försändelse, som vi väljer att skicka med vanlig post (brev). Detta finns normalt noterat i din orderbekräftelse.

Kan jag hämta varorna själv hos er?
Detta är möjligt, men tänk på att vi finns på södra Gotland. När du lägger ordern, så finns ett alternativ som heter Hämtas i butik.

Vad göra jag om jag ångrar mitt köp eller vill reklamera någon del?
Du har 30 dagar att ångra ditt köp och vi ställer inga egentliga frågor. Kontakta oss och sedan kan du skicka tillbaka varan, men det gör du på egen bekostnad och ansvar. TÄNK PÅ ATT VARAN SKALL VARA I SKICK FÖR ATT SÄLJAS OCH ATT ORIGINALFÖRPACKNING ÄR MED
ÅNGERRÄTTEN GÄLLER EJ BESTÄLLNINGSVAROR
För allmänna frågor >> gå via denna länk
För ren returhantering >> gå via denna länk

Butiken använder OpenCart
Lukase AB © 2018