iFi Pro iDSD 4.4 DAC/strömmande/AMP

iFi Pro iDSD 4.4 DAC/strömmande/AMP
Tillverkare: iFi
Modellnummer: AUF-iFi Pro iDSD4.4
Tillgänglighet: 4 - 7 dagar
Pris: 33,500.00SEK
Exkl. moms: 26,800.00SEK
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

En analog tungviktare i referensklass

Denna version 4.4 har 4,4 mm balanserade hörlursuttag. Versionen innan har 2,5 mm plus att denna nya version är lite förbättrad samt lite mer uteffekt för hörlurarna.

ETT FANTASTIKT DAC/STREAMER/AMP SOM ÄR HELT (SYMMETRISKT) BALANSERAT RAKT IGENOM. FÖRSTEGET HAR BÅDE TRANSISTORER (J-FET) OCH RÖR (NOS GE 5670) 

Möjliga val via filter samt sättet att driva utgången, ger denna enhet väldigt många alternativ. En av marknadens mest kompletta DAC´ar samt att den även klarar MQA format vid uppspelning.

Pro iDSD är byggt runt fyra Burr-Brown DSD DAC-chips som drivs i det som iFi kallar en "interfolierad" matris. Pro iDSD erbjuder upp till DSD1024 och 32-bitars / 768 kHz PCM - och fler kontroller och prestandamöjligheter än vad som kan beskrivas fullt ut i en översyn av rimlig längd.
Det räcker med att säga att iFi innehåller en hörsförstärkare med valfri förstärkning, har inbyggt stöd för strömning från Qobuz och Tidal, utför full utfoldning av MQA-filer, har balanserade (XLR) och obalanserade (RCA) utgångar, erbjuder uppsampling med en mängd olika filter som kan väljas av användaren och bland dess många andra utgångsalternativ.

iDSD är en multifunktionell DAC. Läs här lite kortfattad introduktion

 

Denna tillhör Professional "Pro-serien", från iFi, England,  en studiobaserad produkt OCH audiofil produkt. Insidan består av två delar, en del med transistorer (Solid-State) och en med rör (Tube). Man kan även tydligt påstå att enheten har olika optioner för att hantera och behandla ljudet, så den innehåller även en form av ljudprocessor, fast på ett anlogt sätt. En mycket intressant produkt, som är värd att lyssna på i en bra anläggning.

 

Flera media har testat denna produkt med bra resultat. Tillverkas i England >>> Läs mer på hemsidan för Pro iDSD

Det finns flera recensioner och majoriteten öser beröm.

 
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Taggar: DAC
Butiken använder OpenCart
Lukase AB © 2019