Puritan Ground Master

Puritan Ground Master
Tillverkare: PURITAN Audio Laboratories (England)
Modellnummer: AUP-GrMaster
Tillgänglighet: 2
Pris: 1,950.00SEK
Exkl. moms: 1,560.00SEK
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

Earth Line Interference Eliminator
with optimum array routing technology

 

Denna enhet jordar via en extra egen jordstav. För att enheten ska fungera måste en separat kopparstav installeras utomhus som drivs ner i jorden.
Med denna enhet sänks brusnivån på anläggningen. Se demovideo via produktens länk nedan.

Ett utmärkt komplement till övriga nätfilter från Puritan.

 

Inom kort kommer vi att presentera komplementerande produkter, som kopparstav m.m. för att få denna enhet att fungera fullt ut.
Det medföljer en anslutningskabel för att ansluta till exempelvis Puritan nätfilter.

 

DENNA ENHET FÖLJER REGELVERKET INOM EU OCH ÄR INGEN ERSÄTTNING FÖR ORDNINARIE SKYDDSJORD, SOM ALDRIG FÅR ÄVENTYRAS!

>> Läs mer på produktens hemsida

Dagens elnät används på ett sätt, som ger olika övertoner integrerade på spänningen. Detta samt all annan nedsmutsning och transienter (spikar), orsakar störningar och ger i vissa fall tydliga bekymmer. Men det kan även vara så att man inte alltid uppfattar problemet, tills man testat en lösning med strömrenare. Nedsmutsningen har ju pågått långsamt under många år och smugit sig in så man inte bara upptäcker detta en vacker dag.

Läs mer om vad smutsig el är

 

Företaget har ett eget avancerat laboratorium, där man utvecklar och testar alla apparater. All kompetens finns hos tillverkaren. Företaget tillverkar robusta produkter utan en massa onödiga delar, för konternuerligt bruk av utrustningen 24 timmar om dagen och 7 dagar i veckan. Praktisk vardagselektronik till motsvarande priser.

 

 

 

 

 

Med "Puritan-behandlingen", så återskapas dynamiken i musiken och enskilda instrumenten framträder som de skall göra. Ett enkelt sätt är att testa och höra skillnaden.
Vi har själva provat och man bör testa med flera olika inspelningar. Under alla dessa tester, kan vi bara konstatera att skillnaden kan vara dramatiskt tydlig, för vissa inspelningar. När man upptäckt denna skillnad, vill man inte vara utan denna enhet. Med riktigt bra övrig utrustning, framträder skillnaden tydligare.

 

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Taggar: strömrenare
Butiken använder OpenCart
Lukase AB © 2019