Harmony Design DAC D90

Harmony Design DAC D90
Tillverkare: Harmony Design (Sverige)
Modellnummer: AUF-D90
Tillgänglighet: Kontakta oss
Pris: 12,000.00SEK
Exkl. moms: 9,600.00SEK
Antal:     - ELLER -   Lägg till i önskelista
Jämför

D90 heter DAC enheten från Harmony Design. Detta är den nya modellen. Det smarta är att den digitala delen är på ett eget kretskort. Utvecklingen inom DAC, går relativt fort och det kommer nya integrerade kretsar hela tiden, som anpassas till koncept och nya standarder.
Med D90 behöver du inte köpa en helt ny DAC varje gång. Du kan enkelt uppgradera med ett nytt digitalkort, den dagen det blir aktuellt. Allt gällande den analoga delen samt strömförsörjningen är samma och här finns inte behoven att uppgradera. Mycket smart lösning! Inte nog med det, så har D90 en inbyggd hörlursförstärkare med egen anslutning. Volymkontrollen är även praktiskt att ha.

Balanserade utgångar möjliggör bästa brusförhållanden.


Återigen så får man mycket för pengarna. Denna DAC är verkligheten i världsklass!

 

Tekniskt så räcker D90 till och lite mera. Antal bitar är 32 och den samplar med max 192 kHz. Dagens populära format som FLAC är ofta 24/96 och denna DAC klarar upp till 32/192. Med denna modul kan du ladda ner originalformat från studion, om du så vill. Och som sagt, den dagen tekniken utvecklas, så räcker det med att byta ut digitalkortet för att uppgradera enheten. Härligt smart!

D90 använder ett alldeles nytt 32 bit dac chip från AKM. Usb ingången är asynkron och samplar 192 khz. Förutom usb ingång så finns det ingångar för koaxkabel och toslink.

Innan dataströmmen omhändertas av dacchipet så rensas data från jitter med hjälp av en PLL stabiliserad klocka.

För att ett dac chip skall kunna fungera optimalt så är det viktigt att dess spänningsmatning är så ren som möjligt. D90 använder vår diskret uppbyggda regulator tillsammans med en stor filterbank.

 

D90 är eloxerad i svart eller natur. Sidor finns i olika trädslag: körsbär, valnöt, bok eller lönn. Som en snygg möbel!

Ladda ner brochyr i pdf

 

Mer att läsa om D90

Skriv en recension

Ditt namn:


Din recension: Notera: HTML översätts inte!

Betyg: Dålig           Bra

Fyll i koden som visas i bilden nedan:Taggar: DAC
Butiken använder OpenCart
Lukase AB © 2018